Hopp til hovedinnhold

Vi er et transdisiplinært design- og innovasjonsmiljø

I Halogen setter vi brukerens behov først når vi designer produkter, prosesser, tjenester og systemer. Sammen med kundene våre bygger vi team på tvers av fag og disipliner, og jobber transdisiplinært. Det innebærer at ulike fagkompetanser ikke bare jobber side om side, men at for eksempel designere og ingeniører jobber tett sammen og helt integrert med å finne de beste løsningene.

Vi jobber innenfor mange bransjer og domener, og er eksperter på design for sikkerhetskritiske miljøer, digitale brukergrensesnitt, systemforståelse og gode tjenester i offentlig og privat sektor. Gjennom 20 år har vi sett at metodene våre gir løsninger som gjør brukere og ansatte mer fornøyde, forbedrer effektiviteten og øker konkurransekraften til virksomhetene vi jobber med.

Vår kundeportefølje spenner vidt og omfatter noen av Norges største og mest spennende teknologi- og innovasjonsbedrifter, som for eksempel Equinor, Hydro og Kongsberg Gruppen.

Av offentlige virksomheter jobber vi blant annet med NAV, KS og Munchmuseet. Vi har solid erfaring på alle forvaltningsnivåer, fra utforming av stortingsmeldinger til tjenester i førstelinje.

Vi har også lang erfaring med forbrukerrettede virksomheter som Block Watne, Gyldendal og SiO Helse.

Les mer om hva vi gjør, eller ta kontakt så forteller vi mer!