Personvern Hopp til hovedinnhold

Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan Halogen AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Halogen AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hva mener vi med personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en ekte person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidstittel. Vi behandler personopplysninger vi forvalter helt i samsvar med norsk lov, deriblant personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Når lagrer og bruker vi persondata?

Halogen lagrer og bruker personopplysninger gitt til oss når du kontakter oss på e-post fra nettsiden.

Webanalyse og informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere deg som bruker.

Rettigheter og innsikt i data

Du kan når som helst be om innsyn i hvilke data vi har lagret om deg. Du kan også be om at eventuelle unødige personopplysninger vi kan komme til å behandle, blir slettet eller blokkert, og be om korrigering av eventuelle feilaktige personopplysninger som vi kan behandle. Kontakt oss på post@halogen.no eller telefon +47 934 90 400

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

Du kan stille inn nettleseren din slik at bare de nettsidene du ønsker, får lov til å lagre cookies på maskinen din. På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler.