Hopp til hovedinnhold

Design for digitale flater

I Halogen har vi spesialisert oss på digitale produkter og tjenester. Når vi designer nye løsninger, tar vi likevel for oss hele brukeropplevelsen, uavhengig av flater.

De fleste produkter og tjenester har en digital dimensjon, og grensene mellom den digitale og fysiske opplevelsen er uklare. Vi hjelper kundene våre å utvikle relevante og engasjerende digitale tjenester som oppfyller brukernes behov og møter virksomhetens mål, uavhengig av flater og kanaler.

Arbeidsmetodene våre er alltid sentrert rundt brukerne. Vi involverer brukerne tidlig i prosessen for å forstå kontekst, preferanser og behov. Målet er å skape de beste brukeropplevelsene – også utover det digitale.

Vi har spesialister på digital historiefortelling. Sammen med kundene våre utarbeider vi innholdskonsepter som kommuniserer godt i ulike kanaler.

Halogen har lang erfaring med design av alt fra kampanjenettsteder til bedriftsnettsteder og e-handelsløsninger. Vi har omfattende erfaring med intranett og samhandlingsløsninger etter å ha designet intranett for mange av landets største bedrifter og organisasjoner. I tett samarbeid med kundene våre utarbeider vi også digitale strategier. Vi har eksperter på sosiale medier, digitale kampanjer, drift, opplæring og effektmålinger.